Rijnmonddarts
Seizoen: 2021-2022

Op het laatste moment is de competitie voor volgende week klaar.  We moesten van 68 naar 53 teams vanwege de Coronapas.  Dat heeft nogal wat aanpassingen en een nieuwe indeling tot gevolg gehad.

Op het laatste moment is de competitie voor volgende week klaar.  We moesten van 68 naar 53 teams vanwege de Coronapas.  Dat heeft nogal wat aanpassingen en een nieuwe indeling tot gevolg gehad.  Zo zijn we van 5 naar 4 divisies gegaan en zal niet elk team in een divisie zitten waar hij zou willen.

Individueel belang gaat niet boven het feit dat we eindelijk weer eens kunnen gaan darten. Laten we dat vooral eerst eens gaan doen voor we gaan vertellen hoe goed we allemaal zijn en dat we wel een divisie hoger hadden kunnen spelen.

Ik werd nog geen 2 dagen geleden geconfronteerd met veel afzeggingen vanwege een vaccinatiebewijs etc  etc etc.  Rijnmond zal u nooit verplichten dat wel te doen. Zij laten het besluit over wel of geen toegang over aan de mensen die er over gaan (de speelgelegenheden zelf).

Om de indeling en de afdracht NDB optimaal te benutten leek het me handig om dadelijk 4 teams te kunnen afvaardigen (maximale).

Ik ben daarom uitgegaan van 4 verschillende divisies met elk een ongeveer gelijk aantal teams.

Ik heb de lijst 2019-2020 gebruikt om die indeling te maken en heb aan niemand maar dan ook niemand concessies gedaan ,om het echt allemaal zo transparant en eerlijk mogelijk te houden.

Om zo snel mogelijk te kunnen beginnen zal er een downloadform per divisie op de site staan zodat niemand spullen hoeft af te halen.   De betaling voor alle leden bepaalt vanzelf of je punten krijgt of niet.

Veel plezier komend seizoen, en laat d.m.v. sportiviteit zien wat we de afgelopen 2 jaar hebben gemist.

Ben Michels