Halve finales Bekerronde WR

Woensdag 25 april was de eerste halve finale van de Rijnmond cup, Looney Tunes tegen The Marvel’s, gespeeld in Havenzicht sponsor van de winnaarsronde. Teams waren netjes op tijd en stonden lekker warm te gooien, zodat de wedstrijd precies om 20.00 uur kon beginnen.

De eerste wedstrijd ging tussen Jisse en Patrick, waar Jisse toch wel het betere spel liet zien en deze met 4-1 op zijn naam schreef met een mooie 153 finish. De tweede wedstrijd Barry tegen Freddy, die volgens hem totaal niet meer vorm kon komen en ook haast niet meer mee speelde, moet dit na deze wedstrijd toch wel tegenspreken, was een geweldige partij van beide spelers en Freddy wist hem met 4-3 naar zich toe te trekken. De derde wedstrijd Viggo tegen Wesley, was een vrij makkelijke overwinning voor Viggo 4-2, Wesley kon totaal niet in zijn spel komen, waar hij ook niets van snapte. De vierde wedstrijd Dylan v. S. tegen Mitchell, waar Dylon heel snel 2-0 voor kwam, Mitchell even een tandje bij en won zijn wedstrijd met 4-2. Tussenstand na de singles 2-2.

De spanning zat er goed in en de jongens hadden gewoon zenuwen, Jisse zegt dit heb ik nog nooit gevoeld, en Freddy heb gewoon zenuwen jonge.

Koppels werden gevormd, de 1e ging naar Viggo en Barry met 3-2 tegen Freddy en Patrick, de 2e ging naar Freddy en Patrick met 3-2 tegen Jisse en Dylon, eindelijk had Patrick hem te pakken. Tussenstand 3-3. 3e koppel ging naar Jisse en Dylon met 3-2 tegen Mitchell en Wesley, en de laatste koppel ging naar Mitchell en Wesley met 3-0 tegen Viggo en Richy. Tussenstand 4-4 de spanning was te snijden.

Teamronde leek naar The Marvels te gaan stonden goed voor, maar de dubbel werd niet gevonden, toch 12 darts de tijd voor gehad. Looney Tunes gooide de dubbel en werd zo de eerste finalist.

Een geweldig avond met sportiviteit, gezelligheid en vooral spanning echt een halve bekerfinale waar alles in zat. Bijzonderheden: 153 finish van Jisse, er werd deze avond 13x de hoogste score van 180 gegooid, 3x door Jisse, Patrick, Freddy, Mitchell en 1x Wesley.

Looney Tunes van harte gefeliciteerd en succes in de finale, ik heb genoten.

 

Donderdag 26 April de tweede halve finale tussen The Crusaders en Steeds Sneller 1. Iedereen was op tijd aanwezig, zodat we weer een gezellige en spannende avond tegemoet gingen.

De eerste wedstrijd ging tussen Peter en Jurgen, waar Jurgen al snel met 2-0 voorstond, wist Peter zich toch terug te vechten tot een voorsprong van 3-2, mist een paar wedstrijddarts en Jurgen maakt 3-3, daarna was Peter weg en Jurgen maakt het mooi af en wint met 4-3. De tweede wedstrijd Dennis tegen Stefano, was een makkelijke prooi voor Dennis en won deze met 4-0.De derde wedstrijd Ruud tegen Thom, waar de scores van Ruud goed waren, waren zijn dubbels minder en wint Thom met 4-0. De vierde wedstrijd Mike tegen Mitchel, een moeilijke wedstrijd maar werd toch gewonnen door Mitchel met 4-2. Tussenstand 1-3.

The Crusaders zouden de Crusaders niet zijn om toch alles eruit te halen wat er in zat, en vochten zicht met de eerste koppel een puntje dichterbij, de tweede koppel ging naar Steeds Sneller en de derde koppel weer naar The Crusaders, tussenstand 3-4, laatste koppel spannend de beide koppels hadden toch wel last van de bibbers, maar ging toch naar het team met de minste bibbers Steeds sneller pakte deze met 3-2. Hiermee was de eindstand 3-5 en gaat Steeds Sneller 1 naar finale en komen ze uit tegen de Looney Tunes.

Bijzonderheden 100 Finish van Jurgen.

Deze avond was zeker sportief, spannend en zeer gezellig.

Steeds Sneller 1 van harte gefeliciteerd en succes in de finale, vond het een gezellige avond.

Ria.

« Terug