Divisie kampioenen

Op dinsdag 9 mei 2017 zijn bij Agnes en Schier de divisie kampioenschappen voor de eerste en tweede divisies gehouden.

In de eerste divisie ging de strijd tussen Café Vogelaar 3 en Reyerparc 1. De wedstrijd begon in de singles spannend hoewel alle 4 de singles met 3-0 werden gewonnen stond het na de singles 2-2. In de koppels ging de wedstrijd helaas 1 kant op en werden de koppels met 3-1 gewonnen waardoor de tussenstand 6-2 werd in het voordeel van Café Vogelaar 3. De team ronde werd ook een prooi voor Café Vogelaar 3. Hierdoor heeft Café Vogelaar 3 de divisie kampioenschappen gewonnen met 7-2. In deze wedstrijd werd er 8 maal 180 gegooid. Bryan de Hoog gooide er 4, Corne Groeneveld 3 en 1 door Patrick Toom. Bryan de Hoog gooide ook nog een 120 finish.

 

In de tweede divisie kwamen Rebelz (2A), Stijve Pijl (2B) en Jonkies en Co (2 C) tegen elkaar uit. In de tweede divisie speelde de teams per wedstrijd maar om 7 punten.

De eerste wedstrijd ging tussen de Rebelz en Stijve Pijl. Beide teams gingen goed gelijk op en kwamen na 2 singles op 1-1 en na 4 singles op 2-2. In de koppels gingen de beide koppels naar de Rebelz en zij kwamen hierdoor met –2 voor te staan. De Rebelz  eiste ook de team ronde voor zich op en wisten daardoor de wedstrijd met 5-2 te winnen.

De tweede wedstrijd ging tussen Stijve Pijl en Jonkies en Co.

In deze wedstrijd ging het zeker gelijk op. Na 2 singles was het 1-1 en na 4 singles 2-2. Na de koppels was het zelfs 3-3. De team ronde werd een prooi voor Jonkies en Co en daardoor wisten zij de wedstrijd met 4-3 te winnen.

De laatste wedstrijd werd dan ook de finale van de kampioenschappen doordat beide teams een wedstrijd hadden gewonnen Jonkies en Co en Rebelz. Helaas werd de wedstrijd niet zo spannend als dat we gehoopt hadden omdat alle 4 de singles naar hetzelfde team gingen 3-0, 3-0, 3-1 en 3-0. Jonkies en Co kwam voor te staan met 4-0. De koppels gingen ook naar hetzelfde team alleen was dat dit keer de Rebelz 2-3 en 0-3. De team ronde kwam weer op naar van Jonkies en Co waardoor zij de wedstrijd met 5-2 wonnen.

In de tweede divisie werd er  3 maal een 180 gegooid.  Zij werden door  verschillende spelers gegooid namelijk Patrick Besteboer, Dennis Wilkes en Dennis Zijdemans.

Nu zullen op zaterdag 24 juni voor Rijnmond Darts naar de Landelijke Divisiekampioenschappen van de 2e divisie gaan Jonkies en Co en voor de 3e divisie de Lamme Flights.
 

Op zondag 2 juli 2017 zullen voor de ere divisie The Marvels en de eerste divisie Café Vogelaar 3 dit gaan doen.

Groeten

Ger

 

« Terug